12.000 Ft feletti megrendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget!!!!

Cégünk a GLS futárszolgálattal áll szerződésben.


A futárszolgálattal történő szállítás 1-3 munkanapon belül történik. A szállítás a megrendelés során leadott adatok alapján történik, ezért fontos, hogy a megrendelő valós és pontos adatokat adjon meg!  A kézbesítéshez szükséges adatok továbbításra kerülnek a futárszolgálat felé! A csomag feladását követően a megrendelő SMS-ben értesítést kap a futárszolgálattól a kézbesítés várható idejéről.

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat. 
Amennyiben szeretnél időpontot egyeztetni a futárszolgálattal, ennek sincs akadálya, a szállításról küldött SMS-ben megtalálható a futár telefonszáma, illetve megtalálod a neked feladott csomag azonosítóját, aminek segítségével az alábbi weboldalon nyomon követheted, hol tart éppen a csomagod. 
                          
GLS szállítás online fizetéssel: 2-7 munkanap. A szállítási díj csomagonként 1500 Ft.  Ez csak abban az esetben, ha a futárnál nincs pénzforgalom, tehát a fizetés SimplePlay alkalmazással, vagy átutalással történik a fizetés. Azonban ha 12000 Ft felett vásárolsz, a szállítási díjat átvállaljuk.
GLS szállítás utánvéttel (+600Ft kezelési költség):szállítási idő 2-7 munkanap.Ha utánvételesen kéred +600 kezelési költséget számolunk, így a teljes szállítási költség 2100Ft lesz. Azonban ha 12000 Ft felett vásárolsz, a szállítási díjat átvállaljuk.
A fenti ár kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényes.

Külföldi szállítási díjakkal kapcsolatban kérjük írj e-mailt a pirinyorendeles@gmail.com címünkre, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

A koronavírus veszély idejére határozatlan időre,

Érintés nélküli kézbesítés (CLD)
Az áruházunkban megrendelt csomagokat érintés nélkül vehetik át a GLS futárszolgálattól, azaz a címzettnek nem kell a scanneren aláírással igazolni az átvételt. A futár csak az átvevő nevét kéri, amit Ő ír be a rendszerbe, elkerülve az érintkezéseket.

A pénzforgalom elkerülése végett kérem használják a Simple Play alkalmazást, bankkártyás fizetést.

Ha ezt nem tudják megoldani van lehetőség előreutalásra.
Telefonon, vagy emailban kérje ezt a fizetési lehetőséget. Elkészítjük a díjbekérő számlát, elküldjük emailban.

Ez alapján rendezi az utalást. Ha a pénz megérkezett küldjük a rendelést. 

Szállítási határidő

Áruházunkban megrendelt árut, amennyiben raktáron van a rendeléstől számított 7 munkanapon belül teljesítjük.
Ettől eltérő esetben a megrendelővel új időpontot egyeztetünk!