10.000 Ft feletti megrendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget!!!!

Cégünk az EXPRESS ONE (előző nevük TRANS-O-FLEX volt) futárszolgálattal áll szerződésben.


A futárszolgálattal történő szállítás 1-2 munkanapon belül történik. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról, benne a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségével. 

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat. 
Amennyiben szeretnél időpontot egyeztetni a futárszolgálattal, ennek sincs akadálya, "A futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat" a futárszolgálat ügyfélszolgálatának telefonszáma:+36 1 8 777 444/+36 1 8 777 400 itt ezt megteheted.
Az álltaunk küldött e-mailben megtalálod a neked feladott csomag fuvarlevélszámát, aminek segítségével az alábbi weboldalon a "Csomagkövetés" menüpont alatt nyomon követheted, hol tart éppen a csomagod. 
http://www.tof.hu/
                          
A szállítási díj csomagonként 1000 Ft. (10000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes)
A fenti ár kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényes.

Külföldi szállítási díjakkal kapcsolatban kérjük írj e-mailt az pirinyorendeles@gmail.com címünkre, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.
A szállítás a megrendelés során leadott adatok alapján történik, ezért fontos, hogy a megrendelő valós és pontos adatokat adj meg!  A kézbesítéshez szükséges adatok továbbításra kerülnek, a futárszolgálat felé! A csomag feladását követően a megrendelő e-mail-ben, vagy SMS- ben értesítést kap a futárszolgálattól, a kézbesítés várható idejéről, ami egy 2 órás időintervallumon belüli szállítást jelez, tehát nem szükséges egész nap a megadott címen várni a csomag megérkezését.

Szállítási határidő

Áruházunkban megrendelt árut, amennyiben raktáron van a rendeléstől számított 5 munkanapon belül teljesítjük.
Ettől eltérő esetben 3 munkanapon belül, a megrendelővel új időpontot egyeztetünk!