Adatbiztonság

A PIRINYÓ adatvédelmi nyilatkozata

A PIRINYÓ tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait, és mindent megtesz a látogatók személyes adatainak védelméért. A webhely legtöbb lapja úgy is látogatható, hogy nem szükséges személyes információ közlése. A vásárláshoz azonban szükség van bizonyos adatokra. Ezen adatok felhasználását és tárolását ez a dokumentum hivatott ismertetni.

A weboldalon összegyűjtött adatokhoz kizárólag a PIRINYÓ fér hozzá.

A gyerekruha webáruház használata során rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben a megrendelés teljesítéséhez szükséges (pl.: Futárszolgálat, a megrendelés házhoz szállításához).

Adatvédelmi Nyilvántartási azonosítószám: NAIH-110987/2016

                                                           NAIH-110988/2016 

 

 

A vevő személyi adatait az eladó a mindenkor hatályos 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról alapján kezeli. A vevő beleegyezik a személyi adatainak kezeléséhez azok felhasználása érdekében a Vevő és az Eladó közt kötött Adásvételi szerződés teljesítésével kapcsolatban, mégpedig főként azok felhasználására az elektronikus megrendelés feldolgozásának, az áru kézbesítésének, a fizetés realizációjának és elszámolásának, esetleges reklamációk rendezésének céljából. A vevő felelős az általa szolgáltatott személyes adatok helyességéért és igazságáéért.

 

 Az Eladó kötelezi magát, hogy a Vevő erre irányuló kérése alapján a személyes adatait törli az adatbázisából. 

 

Kiskorú felhasználók - Kérjük kiskorú látogatóinkat, hogy a weboldalt csak szülői felügyelet mellett használják!

 

 

Az OnlineÜzlet, mint a regisztrált felhasználók adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésre bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a hatályos jogszabályoknak. A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít az 1992. évi LXIII.tv. Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. 

Az OnlineÜzlet a felhasználók adatait a kért szolgáltatás teljesítésére használja fel, azokat harmadik személynek nem adja tovább, ez alól kivételt csak a törvényben előírt esetek jelenthetnek. A regisztrált felhasználók a róluk nyilvántartott adatokat bármikor megtekinthetik és módosíthatják. Kérésre az üzemeltetők a rögzített adatokat törlik a nyilvántartásból