Adatbiztonság

A PIRINYÓ adatvédelmi nyilatkozata

A PIRINYÓ tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait, és mindent megtesz a látogatók személyes adatainak védelméért. A webhely legtöbb lapja úgy is látogatható, hogy nem szükséges személyes információ közlése. A vásárláshoz azonban szükség van bizonyos adatokra. Ezen adatok felhasználását és tárolását ez a dokumentum hivatott ismertetni.

A weboldalon összegyűjtött adatokhoz kizárólag a PIRINYÓ fér hozzá.

A gyerekruha webáruház használata során rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben a megrendelés teljesítéséhez szükséges (pl.: Futárszolgálat, a megrendelés házhoz szállításához).

Adatvédelmi Nyilvántartási azonosítószám: NAIH-110987/2016

                                                           NAIH-110988/2016 

 

 

A vevő személyi adatait az eladó a mindenkor hatályos 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról alapján kezeli. A vevő beleegyezik a személyi adatainak kezeléséhez azok felhasználása érdekében a Vevő és az Eladó közt kötött Adásvételi szerződés teljesítésével kapcsolatban, mégpedig főként azok felhasználására az elektronikus megrendelés feldolgozásának, az áru kézbesítésének, a fizetés realizációjának és elszámolásának, esetleges reklamációk rendezésének, és marketingtevékenység céljából. A vevő felelős az általa szolgáltatott személyes adatok helyességéért és igazságáéért.

 

 Az Eladó kötelezi magát, hogy a Vevő erre irányuló kérése alapján a személyes adatait törli az adatbázisából. 

 

Kiskorú felhasználók - Kérjük kiskorú látogatóinkat, hogy a weboldalt csak szülői felügyelet mellett használják!

 

Web áruházunk örömmel várja a vevői elégedettség visszaigazolására szolgáló olyan fotókat, melyeken a PIRINYÓ-s ruhákba öltöztetett babák és gyerekek szerepelnek. Azonban felhívjuk figyelmüket, hogy ezeket külön engedélyezés nélkül tesszük közzé weboldalunkon, természetesen az anonimitás megőrzése mellett, nem titkolt reklám és népszerűsítési céllal. Amennyiben tehát nem szeretné, hogy gyermeke fotója ilyen formában nyilvánosan megjelenjen, kérjük, jelezze azt, a kép elküldésekor! Ebben az esetben csak saját, nem nyilvános fotóalbumunkban helyezzük el a fényképet, mintegy visszaigazolást munkánk minőségéről.

 

Az OnlineÜzlet, mint a regisztrált felhasználók adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésre bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a hatályos jogszabályoknak. A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít az 1992. évi LXIII.tv. Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. 

Az OnlineÜzlet a felhasználók adatait a kért szolgáltatás teljesítésére használja fel, azokat harmadik személynek nem adja tovább, ez alól kivételt csak a törvényben előírt esetek jelenthetnek. A regisztrált felhasználók a róluk nyilvántartott adatokat bármikor megtekinthetik és módosíthatják. Kérésre az üzemeltetők a rögzített adatokat törlik a nyilvántartásból