Részvételi- és játékszabályzat

1. A Pásztor Mihályné egyéni vállalkozó (4326 Máriapócs, Kossuth utca 71., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem esik az 1.2 pontban meghatározott kizárt személyek körébe (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt.

1.1 Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban, nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

1.2 A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó, aki 18. életévét betöltötte, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkezik és a játék teljes időtartama alatt aktív Facebook regisztrációval rendelkezik. A játékra jelentkezőknek saját nevükre regisztrált Facebook fiókkal kell rendelkezniük.

1.3 A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A Játék 2017. április 17. napjától 2017. április 24. napjáig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje 2017. április 24. éjfél.

3. Egy Játékos korlátlan mennyiségű Pályázatot küldhet be, azonban a Játék során egy Játékos csak 1 díjat nyerhet. A több pályázat beküldése nem növeli a nyerési esélyeket.

3.1 A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként.

4. A játék időtartama alatt a helyes választ beküldők közül egy játékos egy bruttó 4000 Ft értékű vásárlási utalványt nyer a www.pirinyo.hu oldalon található webáruházba. A Szervező a nyertest privát facebook üzenetben értesíti, a nyereményt pedig postai úton juttatja el a nyertesnek 20 munkanapon belül.A nyertes nevét a Szervező 2017. április 26-ig közzéteszi a Pirinyó bébiruha és gyerekruha gyártása és forgalmazása facebook oldalán a nyereményjátékot hirdető poszt alatt kommentben.

5. A játék díja egy bruttó 4000 Ft értékű vásárlási utalvány a www.pirinyo.hu oldalon található webáruházba, ami teljes összegében levásárolható a webáruház termékeire.

6. A Szervező a nyeremény kihirdetésénél 1 fő nyertest választ ki. Amennyiben a kiválasztott nyertes 15 munkanapon belül nem jelez vissza a Szervező írásbeli értesítése után, a Szervező tartalék nyertest választ.