GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

 - Milyen minőségű ruhák kerülnek feltöltésre?

 Gyerekruha webáruházunkban kizárólag új, saját tervezésű és kivitelezésű gyerekruhákat, babaruhákat forgalmazunk, így mindig kiváló minőségre számíthatsz.

 

 - Hogy küldhetem vissza a ruhát ha nem jó a méret vagy nem tetszik?

 Ha nem megfelelő a gyerekruha, ill. babaruha webáruházunk visszafogadja, (Elállás joga 14 nap) vagy  kicseréli azokat. A ruhákat címkéjével együtt várjuk vissza. Kérnénk, mielőtt visszaküldenél számunkra valamit, értesíts bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

 

  - Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?

 Megrendelésedet általában 2-7 munkanap alatt teljesítjük. A rendelést követő 7 napon  belül átadjuk a gyerekruha csomagot a futárszolgálatnak Előre utalás és bankkártyás fizetés esetén csak az összeg számlánkra érkezését követően tudjuk a csomagodat útnak indítani.

 

  - Hol tudom a megadott adataimat módosítani?

 Bejelentkezés után, személyes adataidat, az adatlapod alsó sarkában lévő frissítés gombra kattintva tudod módosítani.

 

 - Mikor vannak a feltöltések?

 A feltöltések nincsenek fix időponthoz kötve. Célunk, hogy folyamatosan legyenek újdonságok termékeink között. A feltöltésről hírlevelet küldünk, erre feliratkozni  a Hírlevél pontban lehet.

 

 - Regisztráltam, de nem tudok belépni. Mit tegyek?

 Regisztráció után a rendszer automatikusan küld egy e-mailt, benne a belépési adataiddal, ami a fiókodhoz tartozó általad megadott e-mail címet és a szintén általad megadott jelszót tartalmazza. Első lépésben ellenőrizd, hogy ezeket jól adtad e meg a belépés során! Ha minden stimmel, és mégsem tudsz belépni, akkor hívd fel a weboldalunkon található telefonszámot, és segítünk megoldani a problémát! 

 Ha bármilyen egyéb kérdése van forduljon hozzák elérhetőségeink valamelyikén!

Keress minket:

Telefon: 06 70 940 8499 

     

Írj nekünk: 

pirinyorendeles@gmail.com